neckermann.be
NVB
8BC74843FED5B1D1B69CFC308B177A99
cruise.neckermann.be
Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u
Zaterdag van 9u-18u
Zondag van 10u-22u

x
?

accom
Detail
Cruise
nl
AI
5
4.5
28/05/2018
01/06/2018
8a8a9741211bdc0501213e7587910414
Azamara Quest
Nice, Frankrijk
Barcelona, Spanje
Middellandse Zee
8a8a9741211bdc0501213995c96f0339
Azamara Club Cruises
1
2
0
2

4 nachten Middellandse Zee met de Azamara Quest

Azamara Club Cruises

Algemene info over het schip

Azamara Club Cruises

Ontdek zelf hoe rustig en ongehaast een reis kan verlopen. Aan niet meer dan 694 gasten bieden beide luxeschepen onvergelijkbare voorzieningen, in een relaxte atmosfeer waarin u zich aan al uw dromen te goed kunt doen.

De schepen zijn bovendien voorzien van meer balkons dan op de meeste andere cruiseschepen, in aanvulling op de onovertroffen comfortabele hutten.

Middellandse Zee - 28/05/2018
1 maandag
Nice, Frankrijk
2 dinsdag
Mahon, Spanje
3 woensdag
Ibiza, Balearen, Spanje
4 donderdag
Palma De Mallorca, Spanje
5 vrijdag
Barcelona, Spanje

Algemene info over het schip

Ontdek zelf hoe rustig en ongehaast een reis kan verlopen. Aan niet meer dan 694 gasten bieden beide luxeschepen onvergelijkbare voorzieningen, in een relaxte atmosfeer waarin u zich aan al uw dromen te goed kunt doen.

De schepen zijn bovendien voorzien van meer balkons dan op de meeste andere cruiseschepen, in aanvulling op de onovertroffen comfortabele hutten.

Details van het schip

 • Bouwjaar: 2000 (renovatie: 2007)
 • Lengte: 180,75 m
 • Tonnage: 30.277 ton
 • Passagiers (Dubbele bezetting): 710
 • Bemanning: 390
 • Dekken: 9
 • Kajuiten: 355
 • Voltage: 110/220 V

Restaurants en Bars

 • Buitengewoon dineren – een keur van specialiteitenrestaurants met uitgebreide wijnkaarten, behorend bij hun heerlijke menu’s.
 • De keuken van Aqualina heeft Mediterrane invloeden; Prime C serveert steaks en vis van topkwaliteit.
 • Discoveries: het hoofdrestaurant heeft open seating waardoor u er rustig kan dineren.
 • U kanformeel gekleed gaan als u dat wenst, maar het is niet vereist.
 • Sushi café
 • Outdoor Grill
 • Breeza Bistro
 • Het Window’s café.

Faciltiteiten aan boord

 • Ongeëvenaard entertainment – er is ruime keuze aan entertainment, van swingende dancebands tot live jazz en likeurproeverijen in de Michael’s Club. De theaters bieden een hooggetalenteerde groep entertainers die de beste shows op zee voor u vertonen.
 • Schoonheidssalons van wereldklasse – in de AquaSpa kan u veel meer verwachten dan een verzorging van kop tot teen; u wordt verwend met exclusieve behandelingen van Elemis. Gasten kunnen ook in hun eigen hut of suite worden verzorgd. De esthetische suite biedt voorts acupunctuur, gezichtsbehandelingen, Zweedse massage en scheerservice voor mannen.
 • Fitness
 • Buitenzwembad

Een schat aan prachtige kleine aanleghavens en wereldsteden. Naast het aangename klimaat tijdens de zomerperiode, is de korte vliegreis ook een groot voordeel voor een cruise in de Middellandse Zee. Europa heeft een zeer rijke geschiedenis en cultuur, en dat weerspiegelt zich in vele van de prachtige havensteden zoals Barcelona, Marseille, Nice en Venetië. Het Middellandse Zeegebied is de voornaamste regio geworden tijdens onze zomerperiode voor de meeste cruiserederijen en er is dan ook een ruim aanbod aan zowel korte als langere cruises.

“Setting a new standard in deluxe cruising”

 

Azamara dompelt gasten onder in de bestemming.

De vloot van Azamara Club Cruises bestaat uit twee boetiekschepen - Azamara Quest en Azamara Journey - die elk 690 gasten ontvangen in een relaxte en informele sfeer. Beide schepen werden begin 2016 helemaal vernieuwd. Alle kajuiten en suites kregen een frisse aankleding. Nieuw zijn enkele Spa Suites die aansluiten bij de Sanctum Spa. Gasten in deze accommodatie genieten bovendien van een aantal wellnessvoorzieningen.

De publieke ruimtes ondergingen een gedaantewissel. De Pool Grill werd omgetoverd tot The Patio waar gasten ’s avonds sfeervol in de open lucht kunnen dineren. Het zelfbedieningsrestaurant Windows Café kreeg lichtere kleuren en meer tafels voor twee personen. Het aanpalende terras en de Sunset Bar ondergingen eveneens een verjongingskuur en zijn dé ideale plek om na het avondmaal de zonsondergang te bewonderen. Ook Discoveries, het hoofdrestaurant aan boord van de Azamara-schepen, kreeg een aangepast interieur. Helemaal nieuw is de Living Room, een loungeconcept met gezellige zetels, sofa’s en wijntafel. Overdag kunnen gasten in de Living Room terecht voor gebakjes en een ruime selectie thee en koffie. In de vooravond staan wijn en tapas op het menu.

De schepen van Azamara Club Cruises varen tijdens het winterseizoen in de Caraïben, Centraal-Amerika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Tijdens de zomer doorkruisen ze de Europese wateren. Azamara Journey en Azamara Quest bezoeken in 2017 meer dan 200 bestemmingen in 68 landen. Azamara Club Cruises legt daarbij de klemtoon op de bestemming. De schepen meren aan in heel wat kleinere havens die de grote schepen niet kunnen aanlopen en blijven vaak overnachten op de bestemming. Bovendien organiseert de rederij avondexcursies en genieten de gasten op bijna elke afvaart van een gratis AzAmazing Evening, een exclusief event op een bijzondere locatie.

Azamara Cruises stelt een reisformule voor waarbij frisdranken, een selectie sterkedrank, internationale bieren en fooien voor het boordpersoneel in de prijs zijn inbegrepen. Gasten die in de suites verblijven, kunnen beroep doen op een butler die hen onder meer thee en gebakjes serveert in de namiddag, ontvangen 235 minuten gratis internet en dineren gratis in de twee specialiteitenrestaurants Prime C (vlees) en Aqualina (Mediterraans). Wie in de Club World Owner’s en Club Ocean suites verblijft, ontvangt bovendien een gratis Insider Access, een onderdompeling in het plaatselijke leven, of Nights in Cool Places, een verwenavond met exclusief diner en een nacht onder de sterrenhemel.

Bekijk de schepen van Azamara Club Cruises

Cruise

Afreisdatum: 

Duur: 4 nachten

Haven van vertrek: Nice, Frankrijk

Haven van aankomst: Barcelona, Spanje

Vaarroute: Middellandse Zee

Info

Cruise
Binnenkajuit GTY Prijs vanaf € 997 per persoon
Buitenkajuit GTY Prijs vanaf € 1079 per persoon
Balkonkajuit GTY Prijs vanaf € 1357 per persoon

Prijs van een single kajuit op aanvraag (50% tot 100% supplement)


Inbegrepen
in de prijs per persoon: de cruise in All Inclusive, een selectie van dranken aan boord, fooien voor het boordpersoneel, havengelden, shuttle service in de havens (waar beschikbaar) en een Azamazing Evening (mits inschrijving)

Vluchtinformatie


Vluchtprijzen voor deze cruise reeds vanaf EUR 250 p.p. (Brussels Airlines, S-tariefklasse)

Formaliteiten: Internationaal paspoort geldig tot minstens 6 maanden na retour is verplicht.

Prijzen in zijn per persoon in EUR op basis van twee personen in een kajuit GTY. GTY is een garantiekajuit aan promotarief waarbij geef voorkeur van ligging of kajuitnummer kan gegeven worden en beperkt zicht mogelijk. Andere kajuittypes en beschikbare prijzen bij je reisagent. Volgorde van aanloophavens en ligtijden kan afwijken. De prijzen en promoties zijn enkel geldig volgend beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen.

Stap 1, Kajuit 1

Extra kajuit toevoegen

Stap 2: Totaalprijs & Boeken

 +