neckermann.be
NVB
9130BD2B86989733AE72E72B3058FA93
cruise.neckermann.be
Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?
Home - Cruises - Search result page Print deze pagina

Celebrity Cruises

home
home
Cruise
nl
Celebrity Cruises

Algemene info over Celebrity Cruises

Bij Celebrity Cruises draait het helemaal om jou. Je verdient het allerbeste en zo bedenkt men steeds nieuwe, speciale manieren om jou te verwennen. Deze cruiserederij wordt beschouwd als de beste ter wereld in de categorie van de grote schepen.

Celebrity Cruises staat bekend voor de ongeëvenaarde service, aandacht voor details en de uitstekende keuken aan boord van al haar schepen. Dat zijn wellicht ook de hoofdredenen waarom deze maatschappij zeer populair is bij de Belgische cruisepassagiers, met daarnaast de zéér aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Celebrity Cruises beschikt over bekroonde spa en health- faciliteiten om jou te verwennen. Deze zijn exclusief ontwikkeld voor Celebrity door mondiale experts. Van verzorgende behandelingen, massages en rituelen van overal ter wereld tot de stoomkamer van de Perzische Tuin* en de zoutwaterjets van het verwarmde thalassotherapiebad * (*enkel bij de Millenium klasse). De nieuwe Aqua-Class luxehutten worden geïntroduceerd op de nieuwe Solstice class. Deze hutten hebben onbeperkt toegang tot de Aquaspa ontspanningsruimte en de Perzische Tuin, de perfecte oase van rust op zee. Andere extra’s zijn luxe toiletartikelen, gratis dagelijks thee of vruchtensap en uw eigen exclusieve specialiteitenrestaurant Blu.