neckermann.be
NVB
DDC19F81230D1C7AB2DDE6508C35DA17
cruise.neckermann.be
Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?
Home - Cruises - Search result page Print deze pagina

Crystal Cruises

home
home
Cruise
nl
Crystal Cruises

Bekijk de schepen van Crystal Cruises

Algemene info over Crystal Cruises

“The difference is Crystal clear”

Crystal Cruises is de absolute top in de wereld van de cruises. Sinds het ontstaan van deze rederij ontving ze meer onderscheidingen dan welke andere rederij ook.

Vanaf het moment dat u aan boord gaat, merkt u dat Crystal Cruises reeds vele jaren ervaring heeft op het allerhoogste niveau. U wordt begeleid naar uw kajuit door het zorgvuldig geselecteerd en uitstekend opgeleide personeel. Zeer opvallend aan boord is de persoonlijke aandacht tot in het kleinste detail.

De vloot bestaat uit twee gracieuze middelgrote cruiseschepen, de Crystal Symphony en de Crystal Serenity. Deze luxe schepen bieden plaats aan ongeveer 1000 gasten en staan gekend voor zeer veel ruimte per passagier. U geniet dus van alle voordelen van een groot schip, maar u heeft toch de service van een klein intiem luxueus schip.

De Crystal Symphony heeft alleen luxueuze kajuiten en suites, meer dan 50% met een privé balkon, die zeer compleet werden ingericht. Naast het Crystal hoofdrestaurant beschikt het schip ook nog over twee specialiteitenrestaurants met authentieke Italiaanse of Aziatische gerechten. Alle maaltijden zijn van uitstekende kwaliteit en de bediening is onberispelijk.

De Crystal Serenity is het iets grotere zusje van de Crystal Symphony, en biedt dezelfde uitstekende service aan boord. Crystal Serenity biedt u tevens een ruime waaier aan activiteiten en faciliteiten. Er zijn twee zwembaden, een uitgebreide spa in Feng Shui stijl met sauna, stoombad en vele mogelijke massage- en schoonheidsbehandelingen. Aan boord van deze luxe cruiseschepen zijn alle frisdranken en koffiespecialiteiten in de prijs inbegrepen.