neckermann.be
NVB
7E27132DB6B6D6B519A38AA1CBAF4888
cruise.neckermann.be
Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u
Zaterdag van 9u-18u
Zondag van 10u-22u

x
?
Home - Cruises - Search result page Print deze pagina

Princess Cruises

home
home
Cruise
nl
Princess Cruises

Bekijk de schepen van Princess Cruises

Algemene info over Princess Cruises

“Small Ship Feel, Big Ship Choice”

Princess Cruises is misschien wel de meeste gekende cruisemaatschappij ter wereld. Dit heeft deze rederij vooral te danken aan het immens populaire tv programma “Love Boat” tijdens de jaren 70. Tegenwoordig zien de schepen van Princess Cruises er enigszins anders uit : prachtige, moderne en luxueuze schepen met de allernieuwste faciliteiten.

Princess Cruises staat voor een intieme warme sfeer aan boord die wordt gecreëerd door de vele kleine ruimtes op de schepen. Daardoor krijg je het gevoel alsof je op een klein schip bent, met alle faciliteiten van de megaschepen die ze in wezen zijn. De gehele bemanning heeft maar één doel voor ogen : ervoor zorgen dat uw reis perfect verloopt.

Het diner is zéér belangrijk tijdens een cruisevakantie. Net daarom biedt Princess de keuze tussen de traditionele zittingen met een vaste tafel, of het flexibele ‘Anytime Dining’ waarbij je zelf het tijdstip en restaurant bepaalt. Daarnaast heb je nog extra de keuze uit 2 specialiteitenrestaurants, Sabatini’s voor een verfijnde Italiaanse keuken en de Crown Grill voor een malse steak of een uitstekend visgerecht.

's Avonds kan  je naar de openluchtcinema, theatershows bekijken of iets drinken in een van bars en lounges.