neckermann.be
NVB
455ED2499E9F79593E3006AF81125142
cruise.neckermann.be
Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?
Home - Cruises - Search result page Print deze pagina

Regent Seven Seas

home
home
Cruise
nl
Regent Seven Seas

Bekijk de schepen van Regent Seven Seas

Algemene info over Regent Seven Seas

The most inclusive luxury experience

 

Ware luxe ligt niet in overdaad of prijs. Luxe ligt in ieders persoonlijke waarden en in de emoties die hij opwekt. Geniet van een wereld waar al uw wensen worden vervuld en zelfs het kleinste detail luxe uitstraalt. Regent Seven Seas Cruises verwelkomde in juli 2016 de nieuwe Seven Seas Explorer, het meest luxueuze schip ooit!

De vloot van Regent Seven Seas Cruises verwelkomt haar 490 tot 750 passagiers in een verfijnde en elegante sfeer. Weelderige suites, allemaal met balkon (90 % op de Navigator), uiterst luxueuze openbare ruimtes, ruime schepen, en een discrete en persoonlijke service vormen een perfecte aanvulling op uw all-inverblijf. De schepen zijn zo ingedeeld dat u nooit ver hoeft te lopen tussen de openbare ruimtes en uw suite. Wanneer u rustig rondwandelt, ziet u de luxe overal ... in de ruime salons, in de verfijning van de meubels en stoffen waarmee de bars en suites aangekleed zijn. Bij elke stap ziet u elegantie, klasse en ruimte, zonder drukte of wachtrijen. De gastronomische menu’s zijn een feest voor de zintuigen. Uw smaakpapillen worden gegarandeerd verwend in de vier restaurants, waar u kunt dinere wanneer en met wie u dat wilt. 

Regent Seven Seas Cruises biedt de meest complete all-inservice die u bij een luxemaatschappij vindt. De cruise krijgt een nieuwe dimensie en wordt een droom waar alles inbegrepen is, behalve uw persoonlijke uitgaven. Bovendien zijn onze ONBEPERKTE EXCURSIES de ideale manier om alle boeiende plaatsen waar u langskomt te bezoeken. Onze schepen zijn beperkt tot 750 passagiers, waardoor ontschepen snel gaat. Bovendien reist u in comfortabele bussen met airconditioning.

Passagiers van de Concierge en Superior suites genieten van speciale voorzieningen, waaronder een nacht in een hotel voor de cruise begint, voorrang bij het reserveren van excursies, een tafel in de Prime 7 en de Signature en nog zo veel meer ...

En voor we het vergeten: gratis excursies, Franstalige service, alles inbegrepen aan boord, geen fooien te betalen, geen ontvangstbewijsjes te ondertekenen ... Regent heeft aan alles gedacht. Bovendien hebben alle suites ONBEPERKT GRATIS INTERNET!