neckermann.be
NVB
AC6C8DE8F130E10B4D11976C1B2D3FF4
cruise.neckermann.be
Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?
Home - Cruises - Search result page Print deze pagina

Star Clippers

home
home
Cruise
nl
Star Clippers

Bekijk de schepen van Star Clippers

Algemene info over Star Clippers

“Droomvakantie aan boord van echte zeilschepen”

 

Kom aan boord van de Royal Clipper - met haar 42 zeilen het grootste zeilschip dat ooit werd gebouwd -, de Star Clipper of de Star Flyer. Drie gracieuze zeilschepen waar traditie en luxe hand in hand gaan. Deze unieke combinatie is de essentie van Star Clippers: een authentiek zeilavontuur, zonder het materiële comfort op te geven.

Het leven aan boord van Star Clippers is net zo ontspannend als op een privéjacht. Terwijl de bemanning de zeilen hijst, wordt u helemaal in de watten gelegd aan een van de 2 zwembaden of op het zonnedek. Voor wie het graag iets actiever heeft, zijn er tal van wateractiviteiten waaronder snorkelen, paddle, zee kayaks en surfplanken.

Net zoals in een luxeresort, beschikt uw kajuit of suite over een sfeervolle inrichting met alle moderne faciliteiten, zoals een marmeren badkamer met haardroger, een kluisje en een televisie met DVD-speler.

U ontwaakt telkens met een uitgebreid ontbijt met vers fruit en ’s avonds proeft u van de heerlijkste vis en grillgerechten. Dankzij de free seating bent u vrij om in een ongedwongen sfeer uw favoriete plaatsje te kiezen voor een heerlijk diner.
De dress code? Casual chic.

De sublieme service van de Star Clippers crew maakt van uw cruisevakantie een onvergetelijk avontuur op zee.